Anlık Bildirim

YouTube CEO'su, Rewind'in bir felaket olduğunu itiraf etti

Youtube'un resmi blogunda yayınlanan bir yazıda, şirket CEO'su Susan Wojcicki internet kullanıcısı milyonlarca insanı doğruladı: YouTube Rewind 2018 videosu büyük bir hataydı.
Wojcicki açık bir şekilde videonun yılın en önemli anlarını tam olarak göstermediğini ve Youtube'u bilmeye alıştığımız gibi yansıttığını kabul etti. CEO ayrıca, Yotube'un 2019'da daha iyi bir hikaye anlatmak için, daha iyisini yapacağını belirterek, çocuklarının bile bul yılki YouTube Rewind 2018 videosunu utanç verici olarak nitelendirdiğini itiraf etti.

Popüler isimlere yer verilmedi

Her ne kadar YouTube Rewind 2018 videosu milyonlarca görüntüleme almış olsa da, birçok kullanıcı videoyu geçen yılki Youtube topluluğunu doğru şekilde yansıtmamakla eleştirdi. Örneğin video, Youtube'un en yüksek takipçiye sahip iki hesabı olan PewDiePie ile T-Series arasındaki savaşa atıfta bulunmadı.

KSI ile Logan Paul arasındaki rekabete de atıfta bulunmayan YouTube Rewind 2018 tüm bunlara rağmen 164 milyon görüntülenmeye ulaştı. Ancak videonun beğeni saysının 2.5 milyon, beğenmedim sayısının ise 15 milyon olduğunu da belirtelim. Bakalım önümüzdeki yıl yayınlanacak olan yeni Rewind videosu kullanıcıların fikirlerini değiştirecek mi hep beraber göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim