Anlık Bildirim

Twitter CEO'sundan itiraf: Kötüye kullanımın önüne yeterince geçemedik

Sosyal medya devlerinden Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, mikro blog sitesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı ve kötüye kullanımı yeterli ölçüde engelleyemediklerini itiraf etti.
Twitter CEO'su Jack Dorsey, Salı günü yaptığı açıklamada, kendileri de dahil olmak üzere Silikon Vadisi şirketlerinin çevrimiçi taciz mağdurlarını korumak için yeterince çözüm geliştiremediklerini ve bunun "büyük bir başarısızlık" olduğunu söyledi.

Kendisine kötü not verdi

Twitter üzerinden teknoloji haber sitesi Recode'un kurucu ortağı Kara Swisher ile röportaj yapan Dorsey, Swisher'ın "teknoloji sorumluluğu" dediği tabir için kendisine "C" notu vereceğini tweetledi. Swisher'ın sorularına cevap olarak "Biz ilerleme kaydettik, ancak dağınıktı ve yeterince hissedilmedi." açıklamasını yaptı.
"Deneyimi değiştirmek yeterince anlamlı değildi ve yükün çoğunu kötüye kullanım kurbanlarına (bu çok büyük bir başarısızlık) yükledik." şeklinde ifadeler kullanan Dorsey'in şirketi Twitter, Facebook ile birlikte kötü niyetli yayınlar, sahte kullanıcılar ve yanlış haberler konusunda eleştirilere maruz kalıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim