Anlık Bildirim

Yeni WhatsApp özelliği: Mesajlar süreli sabitlenebilecek

WhatsApp, yeni güncellemeyle bir sohbet veya gruptaki mesajı sabitlemeye izin verecek. Mesajlar süreli olarak sabitlenecek. Peki, yeni özellik nasıl kullanılacak?

WhatsApp kullanıcıları, yeni mesaj sabitleme özelliği sayesinde belli mesajları sonradan kolayca erişmek üzere sabitleyebilecek. Sabitlenin mesajlar, sohbetin en üstünde kalacak ve grup veya bireysel sohbetteki önemli mesaj kolayca görülebilecek, gözden kaçmayacak.

WhatsApp süreli mesaj sabitleme nasıl yapılır 📎

whatsapp mesaj sabitleme süreli Tam Boyutta Gör
Mesajın ne kadar süre sabit kalacağı seçilebilecek. WhatsApp, 24 saat, 7 gün ve 30 gün süreyle mesajın sabit kalmasına izin verecek. Ek olarak kullanıcılar, sürenin dolmasını beklemeden, diledikleri zaman sabitlenen mesajı kaldırabilecek. Peki, WhatsApp mesaj sabitleme (süreli) nasıl yapılacak?
  1. Bir grup veya bireysel sohbete girin.
  2. Sabitlemek istediğiniz mesajı sağa kaydırın.
  3. Sabitle'ye dokunun.
  4. Mesajın ne kadar süre sabit kalacağını seçin.
  5. Sabitlenen mesaj, sohbetin en üstünde görünecek.

Süreli mesaj sabitleme, özellikle WhatsApp gruplarında önemli bir duyuru yapıldığında katılımcıların mesajı kaçırmaması açısından faydalı bir özellik. Mesajların sohbette ve gruplarda ne kadar süre sabitleneceğini seçme özelliği şu anda geliştirilme aşamasında ve yeni güncellemeyle ilk olarak beta test kullanıcılarına sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim