Anlık Bildirim

WhatsApp'a çevrimdışı dosya paylaşımı geliyor

Popüler mesajlşma uygulaması WhatsApp, internet bağlantısı olmayan kişilerle belge ve medya paylaşımına yönelik yeni bir özelliği test ediyor. İşte yeni özelliğin detayları:
WhatsApp'a çevrimdışı dosya paylaşımı geliyor Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz günlerde gerçek zamanlı yapay zeka ile görsel oluşturma özelliğini kullanıcıların beğenisine sunan WhatsApp, kendini geliştirmeye devam etmek için yeni özellikler test ediyor. Yakın bir zamanda ortaya çıkan yeni bir rapor ise WhatsApp'ın oldukça kullanışlı yeni bir özelliği test ettiğini ortaya çıkardı.

İşte AirDrop ve Nearby Share benzeri bir teknik ile çalışacak WhatsApp'ın yeni özelliğinin detayları:

Henüz test aşamasında olan yeni özellik sayesinde WhatsApp, yakınınızdaki kişilerle kolayca dosya paylaşmanızı sağlayacak. Bu özellik, yakındaki kullanıcılar arasında gelişmiş dosya paylaşım deneyimi sunarak belge, fotoğraf, video ve daha fazla dosya çeşidini destekleyecek.

WhatsApp'a çevrimdışı dosya paylaşımı geliyor Tam Boyutta Gör
Android için WhatsApp beta 2.24.9.22 güncellemesi ile ortaya çıkan özellik, yukarıdaki ekran görüntüsünden de görüldüğü üzere yakınlardaki kişilerle dosya paylaşmak için gerekli tüm izinlerin listeleyecek. Kullanıcılar bu bölüme doğrudan uygulama ayarlarından kolay erişim bulacak ve böylece belirli dosyaları yakındaki cihazlara aktarma süreci iyileştirilecek. Bu özellik sayesinde, diğer kullanıcılar da ancak aynı ekranı WhatsApp uygulamasında açıp, cihazlarının tespit edilip bağlanmasına izin verdikleri takdirde kullanabilecek.

Kullanıcılar yakındaki diğer kişiler tarafından görülüp görülmemek konusunda tam kontrole sahip olacak, böylece gizlilik ve güvenlik sağlanacak. Son olarak uygulama veri bağlantısını kullanmayacağından, kullanıcılardan uygulamaya yerel ağlarındaki cihazları algılaması ve bunlara bağlanması için izin vermeleri istenecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim