Anlık Bildirim

Spider-Man Unlimited'i denedik

Spider-Man Unlimited'i denedik

Gameloft ve Marvel işbirliğiyle geliştirilen Spider-Man Unlimited nihayet uygulama marketlerindeki yerini aldı. Biz de bu oyunu sizler için denedik.

Örümcek Adam'ı koşu parkurlarıyla buluşturan Spider-Man Unlimited'da başka boyutlardan gelen kötü adamlara karşı mücadele veriyoruz. Aynı zamanda başka boyutlardaki Örümcek Adam'lardan da yardım alabiliyoruz. 

Oyunun hikaye modunda görevleri tamamlayana kadar, sonsuz koşu modundan ise adından da anlaşılacağı üzere bir engele takılana kadar koşuyoruz. Ayrıca, belli bir süre zarfı içerisinde gerçekleşen etkinliklere de katılabiliyoruz. 25 farklı görevi ve 5 farklı bölüm sonu canavarını bünyesinde barındıran hikaye modunun sürekli çevrimiçi bağlantıya ihtiyaç duyduğunu da belirtelim.

Çizgi romandan fırlamış gibi görünen üç boyutlu dünyasıyla dikkatleri üzerine çeken oyun, tatmin edici bir görsel deneyim sunuyor. Oyunun müzikleri, ses efektleri ve seslendirmeleri kısaca ses unsurları ise, standartların üzerinde.

Cihazın ekranında dik bir şekilde konumlanan oyunun parkurları üç banttan oluşuyor. Tıklama, kaydırma gibi hareketlerden oluşan kontrol şeması, bu bantlar üzerinde rahatlıkla ilerlememizi sağlıyor.

Spider-Man Unlimited, son dönemlerde yayımlanan diğer Gameloft oyunları gibi Türkçe dil desteğiyle birlikte geliyor. Seslendirmeleri kapsamayan Türkçe dil desteği menü ve alt yazılarda karşımıza çıkıyor.

Örümcek Adam teması ve hikaye moduyla farklılaşmayı başaran oyun, eğlenceli bir deneyim yaşatmayı başarıyor. Ücretli satışların önemli bir yer edindiği bu free to play yapıdaki oyuna aşağıdaki market bağlantıları üzerinden erişebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3482 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Windows Phone, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim