Anlık Bildirim

WhatsApp, mesajların ekran görüntüsünü almayı zorlaştırıyor

WhatsApp tek seferlik mesaj atma özelliği Android için beta sürüm kullanıcılarına sunuldu. WhatsApp bir kez görüntüle SS almayı da zorlaştıracak.                

WhatsApp’ta tek seferlik mesaj atma özelliği Android telefonlar için "beta sürümde" kullanıma açıldı. WhatsApp kullanıcıları, yalnızca bir kez görüntülenebilen mesajlar gönderebilecek. Mesaj, kopyalanamayacak, ekran görüntüsü (ss) alınarak kaydedilemeyecek veya başka kişiye iletilemeyecek.

WhatsApp tek seferlik mesaj atma özelliği nasıl kullanılır ①

whatsapp tek seferlik mesaj gönderme Tam Boyutta Gör
Mesajlar için bir kez görüntüle özelliği açıldığında, sohbet çubuğunun yanındaki gönder butonunda kilit simgesi çıkıyor. Sohbet ekranında da çember içinde 1 gösteriliyor. Alıcı mesajı görüntülediği (açtığı) anda mesaj, sohbet geçmişinden siliniyor.

WhatsApp'ta artık alıcının bir kez görmesi gereken hassas bilgiler daha rahat paylaşılabilecek. Mesaj, otomatik olarak silineceğinden herkes için silme gibi işleme de gerek kalmayacak.

WhatsApp, bir kez görüntüleme özelliği fotoğraf ve videolar için zaten mevcut. Tek seferlik fotoğraf atma ve video gönderme artık mesajlarda da uygulanacak. Bu arada WhatsApp’ta tek seferlik fotoğraf atmak için, fotoğraf ve videoyu sohbete ekleyip çember içinde 1 yazan simgeye dokunmak yeterli oluyor. Alıcı, fotoğraf veya videoyu görüntülediğinde sohbette “açıldı” bilgisi gösteriliyor. Medya görüntüleyiciden çıktıktan sonra medya tekrar görüntülenemiyor. Bu medyalar kaydedilemiyor.

WhatsApp’ta tek seferlik mesaj gönderme özelliği, geliştirilme aşamasında ve resmî olarak ne zaman kullanıma sunulacağı henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim