Anlık Bildirim

Sır vermeyeceğiz diyen Avengers: Endgame filminden her şeyi açık eden fragman (spoiler içerir)

Ay sonunda gösterime girecek olan ve rekorlar kırması beklenen Avengers: Endgame filmiyle ilgili sır kalmadı diyebiliriz. Russo kardeşler pek çok spoiler vermiş durumda.

Bu yılın en çok konuşulacak filmlerinden birisi şüphesiz Avengers: Endgame. Marvel sinematik evreninin 10 yılını ve toplam 22 filmini kapatacak olan Avengers Infinity War 2 ya da Avengers: Endgame son fragmanıyla spoiler istemeyenleri adeta hayal kırıklığına uğrattı.

Çoğu şey aydınlandı

Russo kardeşler Endgame filmiyle ilgili herhangi bir spoiler içeren paylaşım yapmayacaklarını bildirmişler ve bugüne kadar yayınlanan fragmanlarda da bunu göstermişlerdi. Sayısız teorinin ortaya çıkmasına neden olan ve hayranları merak içerisinde bırakan fragmanların ardından bugün yayınlanan kısa video ise çok farklıydı.

Kısa video aslında bütün fragmanların eksik bıraktığı noktaları tamamlamış gözüküyor. Hatta pek çok teoriyi de boşa çıkaracak cinsten. Iron Man ve Nebula sonu görünmeyen yolculuklarından dünyaya dönmüş görünüyor. Kaptan Amerika ve Iron Man sonunda tekrar dost olmuş gibi.

Kaptan Marvel ile birlikte ekibin kalanları Thanos ile son kozlarını kapışmak için yolculuğa çıkıyor. Pek çok teoride eldiveni parçalandığı için çiftçiliğe başladığı söylenen Thanos tüm heybetiyle kahramanlarımızın karşısına dikiliyor.  

Diğer taraftan kahramanlarımız kuantum alanına geçecekler mi ve ölen diğer kahramanlar geri gelecek mi net belli değil. Marvel bu noktaları bilerek karanlıklar bırakmış. Hatta videonun ilk 25-30 dakikalık kısma ait olduğu ve Thanos ile ilk kapışmanın bu esnada olacağını söyleyenler de mevcut. Kesinlikle spoiler istemeyen okuyucularımızın ise bu ve bunun gibi paylaşımlardan uzak durması gerekiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23580 kez okundu.
25 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, avengers: endgame ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim