Anlık Bildirim

Facebook Marketplace yapay zekâ ile güçleniyor

İkinci el eşya satmak için Facebook Marketplace platformunu kullanıyorsanız yapay zekâ işlerinizi daha da kolaylaştırıyor. Artık sistem eşyanızı otomatik tanımlayıp kategori seçiyor.

İkinci el alım satım platformlarına rakip olarak geliştirilen ve ülkemizde de kullanılan Facebook Marketplace yapay zekâ özellikleri ile güçlenmeye devam ediyor. Platform bu sayede daha etkili bir pazarlama aracı olacak.

Daha kolay erişim

İkinci yılını geride bırakan platform artık kullanıcının yüklediği eşyaları algılayabiliyor. Bir fotoğraf yüklediğiniz zaman arayüz otomatik olarak en uygun kategoriyi seçiyor ve diğer ilanları tarayarak size olması gereken fiyat aralığını öneriyor.

Diğer taraftan satın almak isteyen kullanıcılar için de bir özellik var. İstediğiniz ürünün fotoğrafını çektikten sonra sisteme yüklerseniz, buna uygun olan ilanları tarıyor ve size bir öneri listesi hazırlıyor. Bu özellik şimdilik sadece kulaklık gibi ürünlerde veya belirli boyutlara sahip eşyalarda çalışıyor. Zamanla daha da gelişecek.

Facebook ayrıca satıcı ve alıcı puanlamasını da başlattı. Kullanıcılar karşı taraftaki kişi hakkında puanlama yaparak diğer kullanıcılara yardımcı olabilecek. Yine ilanları, satıcıları ve alıcıları şikâyet edebileceğiniz araçlar da geliştirilmiş durumda.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim