Anlık Bildirim

Bilim kurgu klasiklerinden 'Battlestar Galactica' resmen geri dönüyor

NBC, yeni bir Battlestar Galactica dizisi için resmen hazırlıklara başladı. Battlestar Galactica reboot dizisi, Peacock isimli dijital içerik platformunda yayınlanacak.
Bilim kurgu televizyonunun klasik yapımlarından olan Battlestar Galactica geri dönüyor. Serinin haklarını elinde bulunduran ABD'li kanal NBC, yeni bir reboot dizisi için resmen hazırlıklara başladı. Deadline tarafından yapılan habere göre Battlestar Galactica reboot, NBC Universal'ın yeni dijital yayın servisi Peacock platformunda yayınlanacak.

Yeni dizi hakkında şu an için fazla bir detay verilmedi. Mr. Robot'un yaratıcısı olan Sam Esmail, dizinin yapımcılığını üstlenen isim olacak. Esmail haricinde ise yapım ekibi veya oyuncu kadrosu gibi konularda herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Yayın tarihi de aynı şekilde gizemini koruyor.


Battlestar Galactica ilk olarak 1978 yılında NBC kanalında başlamıştı. Ancak dizinin o zamanki ömrü maalesef çok da uzun olmadı. Yalnızca bir sezonun ardından sona erdi. Daha sonra 2004 yılında ise yapımcı Ronald D. Moore tarafından yeni bir reboot dizisi çekildi. Dört sezonun ardından 2009 yılında sona eren Battlestar Galactica, hala bilim kurgu denilince akla gelen ilk dizilerden birisi halinde.

NBC'nin yeni dijital servisi Peacock, önümüzdeki yıl ABD'de yayın hayatına başlayacak. Peacock platformunda Battlestar Galactica haricinde The Office, Parks and Recreation gibi popüler diziler de yer alacak. Peacock'un Türkiye'ye gelmeyeceğini tahmin edebiliriz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6447 kez okundu.
30 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
battlestar galactica, nbc universal ve
4 etiket daha nbc bilim kurg dizi Yaşam
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim