Anlık Bildirim

Zack Snyder's Justice League'den ilk yorumlar geldi: "Mucize gibi bir film"

Zack Snyder's Justice League filminden ilk yorumlar yayınlandı. Filmin, 2017'de yayınlanan orijinal filmden her yönüyle üstün olduğu belirtiliyor.

Zack Snyder's Justice League'den ilk yorumlar geldi: 'Mucize gibi bir film' Tam Boyutta Gör

DC hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği Zack Snyder's Justice League için geri sayım artık resmen başladı. 18 Mart'ta seyircilerle buluşacak olan filmden yavaş yavaş ilk yorumlar da geliyor. Filmi erkenden izleme fırsatı yakalayan eleştirmenlerin Twitter üzerinden paylaştığı yorumlar oldukça ilgi çekici diyebiliriz. 

Paylaşılan yorumlara şöyle bir baktığımızda Zack Snyder's Justice League'in yoğun bir şekilde övüldüğünü görüyoruz. Eleştirmenlerin hemen hepsi filmi çok beğendiklerini söylüyor. Bazı eleştirmenler ise Zack Snyder's Justice League'in bugüne kadarki en iyi DC filmi olduğunu belirtmiş.  

Ortak görüşlerden birisi Zack Snyder'ın yeni versiyonunun her yönüyle orijinal filmden çok çok daha üstün olduğu yönünde. İki film arasında geceyle gündüz gibi inanılmaz bir fark olduğu belirtiliyor. Zack Snyder's Justice League; daha tutarlı karakterler, daha bütün bir senaryo, çok daha iyi görsellik/aksiyon ve daha iyi müzikleriyle DC hayranlarının 2017'de beklediği ancak alamadığı müthiş seyir deneyimini vadedecek.

Tam 4 saat uzunluğunda olan Zack Snyder's Justice League ülkemizde Türk Telekom Tivibu ve Turkcell TV+ üzerinden dünyayla aynı anda 18 Mart tarihinde izlenebilecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
30615 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Zack Snyder's Justice League, dc filmleri ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim