Anlık Bildirim

YouTube’un popüler çocuk kanalı Amazon ile anlaştı

Amazon Kids+ platformunda Super Spy Ryan dizisine başlayacak olan Ryan Kaji ayrıca Ryan’s World temalı Amazon oyuncaklarında da boy gösterecek. Dizi 27 Kasım’da yayınlanacak.

YouTube’un popüler çocuk kanalı Amazon ile anlaştı Tam Boyutta Gör

Oyuncak incelemeleri ile en fazla kazanan YouTube kanalları arasına girmeyi başaran Ryan’s World; sahibine yeni projelerin de kapısını açtı. Ryan Kaji yakın zamanda Amazon Kids+ platformunda olacak.

Amazon Kids+ nedir?

Eski adı FreeTime Unlimited olan Amazon Kids+ platformu tamamen çocuklara yönelik içerikler barındırıyor. Kitaplar, diziler, animasyonlar, eğitim uygulamaları ve oyunlar bu platformda yer alıyor. Ayrıca Amazon özel içeriklerle de platformu destekliyor.

Ryan Kaji’nin Super Spy Ryan adındaki dizisi Amazon’un ilk uzun soluklu çocuk programı olacak. YouTube kanalının aksine Ryan Kaji kısmen animasyon ile desteklenmiş bir çocuk ajan rolünü üstlenecek.

27 Kasım’da başlayacak olan dizi ile ilişkilendirilen ajan temalı Ryan’s World oyuncakları da Amazon üzerinden satışa başlamış durumda. Amazon Kids+ aboneliği aylık 4.99$ iken Prime üyelerine aylık 2.99$.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim