Anlık Bildirim

Xiaomi önümüzdeki hafta Redmi K30 5G Speed ​​Edition'ı tanıtacak

Xiaomi bünyesinde faaliyet gösteren Redmi, önümüzdeki hafta yeni akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanırken, yayınlanan yeni poster bu cihazın Redmi K30 5G Speed Edition olacağını gösteriyor.

Xiaomi önümüzdeki hafta Redmi K30 5G Speed ​​Edition'ı tanıtacak Tam Boyutta Gör

Çinli Xiaomi şirketi tarafından kurulan Redmi markası, beşinci nesil mobil ağları destekleyen verimli akıllı telefon K30 5G Speed Edition'ın piyasaya sürüleceğini gösteren bir tanıtım görüntüsü yayınladı.

Snapdragon 768G ile gelebilir

Cihaz önümüzdeki Pazartesi, yani 11 Mayıs tarihinde tanıtılacak ve JD.com üzerinden çevrimiçi olarak satışa sunulacak. Tanıtım görseli Redmi K30 5G Speed Edition'ın sağ üst köşede dikdörtgen deliğe sahip bir ekranla donatıldığını ve çift ön kamera ile geleceğini gösteriyor. Cihazın ekran boyutunun 6.67 inç olduğu açıklanırken, yenileme hızının ise 120Hz olduğu belirtilmiş.

Xiaomi önümüzdeki hafta Redmi K30 5G Speed ​​Edition'ı tanıtacak Tam Boyutta Gör

Henüz resmi olmasa da Redmi K30 5G Speed Edition'ın Snapdragon 768G yonga seti ile gelmesi bekleniyor. Akıllı telefon 64MP ana, 8MP ultra geniş ve 5MP makro lens olmak üzere üç arka kameraya sahip olacak. Diğer özellikleri arasında 6GB RAM ve 128GB depolama alanı olan cihazın, Redmi'nin uygun fiyatla gelen 5G destekli telefonlarından biri olacağını da belirtelim. Bunun yanında şirket Redmi K30i 5G adlı bir cihaz üzerinde daha çalışıyor ve muhtemelen iki akıllı telefon da aynı lansmanda tanıtılabilir. Fiyat konusunda ise henüz paylaşılmış bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim