Anlık Bildirim

Redmi uyardı: Sıvı ekran koruyucuları kullanmayın!

Xiaomi alt markası Redmi, e-ticaret sitelerinde yeni nesil ekran koruyucu olarak satılan Liquid UV sıvı ekran koruyuculara yönelik uyarıda bulundu.              
xiaomi redmi sıvı ekran koruyucu uyarı Tam Boyutta Gör
Sıvı UV ekran koruyucular, özelikle kavisli ekrana sahip telefonlar için popüler bir seçenek olsa da Redmi, bu ekran koruyucuların risk oluşturduğuna dikkat çekiyor.

Cihaza zarar verebilir ve garantisini devre dışı bırakabilir

Redmi, bu ekran koruyucularda kullanılan sıvı yapıştırıcının düğmeler, şarj bağlantı noktası, hoparlör delikleri gibi hassas alanlara sızarak cihazın beklenmedik şekilde yeniden başlatılması, düğmenin arızalanması ve hatta kasanın hasar görmesi gibi sorunlara neden olabileceğini söylüyor. Daha da önemlisi bu tür ekran koruyucu kullanmanın cihazın garantisini geçersiz bırakabileceğine dikkat çekiyor. Yani ekran koruyucunun uygulanması sırasında oluşacak hasar garanti kapsamı dışında değerlendiriliyor. Deneyimli kullanıcılar sıvı ekran koruyucuları başarılı bir şekilde uygulayabilse de yanlış uygulanmasına ilişkin risk önemli.

Redmi, sıvı girişi riski olmadan koruma sağlayan temperli ve tempersiz cam gibi geleneksel ekran koruyucuların tercih edilebileceğini söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim