Anlık Bildirim

Xiaomi Mi TV 5 ilk görseliyle karşımızda

Xiaomi, 5 Kasım’da Çin’de düzenlenleyeceği etkinlikte Mi TV 5'i tanıtacak. Piyasadaki en uygun fiyatlı QLED TV'lerden biri olması beklenen televizyonun ilk görseli ortaya çıktı.

Xiaomi Mi TV 5 ilk görseliyle karşımızda Tam Boyutta Gör

Xiaomi, Eylül ayının sonlarında 4K çözünürlükte ekran, ince çerçeveli tasarım ve uygun fiyat etiketine sahip Mi TV Pro'yu tanıtmıştı. Şirket birkaç gün içinde de Quantum Dot teknolojisini kullanan 4K QLED ekranlı Xiaomi Mi TV 5 serisi televizyonlarını duyuracak.

Bugün Xiaomi Mi TV 5'in ilk görseli internete düştü. Yayınlanan görsel televizyonun yeniden tasarlanmış bir kasa ile geleceğini doğruluyor. Köşeler, yan ve üst kısmı gibi biraz yuvarlatılmış hale getirildi. Yan tarafında ise "Designed by Xiaomi" ibaresi dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi TV 5 ilk görseliyle karşımızda Tam Boyutta Gör

Çok ince olacak

Gelen bilgilere bakılırsa Xiaomi Mi TV 5'in kasası kendisinden önceki modellerden bile daha ince olacak. Ayrıca piyasadaki en uygun fiyatlı QLED TV'lerden biri olması bekleniyor.

Şimdilik Mi TV 5 hakkında bildiklerimiz bununla sınırlı. Geri kalan tüm detayları Çinli şirketin 5 Kasım tarihinde düzenleyeceği lansman etkinliğinde öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim