Anlık Bildirim

Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro, Kasım ayında Avrupa'da satışa çıkabilir

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei'nin geçtiğimiz Eylül ayında tanıttığı ve Google servislerinden mahrum olan Mate 30 serisi, Kasım ayının ortalarında Avrupa piyasasına sürülebilir.

Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro, Kasım ayında Avrupa'da satışa çıkabilir Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz Eylül ayında Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro modellerinin lansmanı yapılmıştı. Sadece Çin'de satışa sunulan bu akıllı telefonların yakın bir tarihte Avrupa ülkelerinde de satışa sunulacağı belirtiliyor.

Google uygulamaları yer almıyor

Çin yerel kaynaklarından gelen bilgilere göre Huawei 15 Kasım tarihinde Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro modellerini Avrupalı kullanıcılarla buluşturmayı planlıyor. Şirketin, ABD yasağından sonra piyasaya sürdüğü bu modeller Android 10 çalıştırırken, Google uygulamalarını ve servislerini barındırmıyor ve ilk olarak Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, İngiltere ve İsviçre'de raflara çıkacağı belirtilmiş.

Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro, Kasım ayında Avrupa'da satışa çıkabilir Tam Boyutta Gör

Google uygulamalarının yer almadığı Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro'nun Avrupalı kullanıcılar tarafından nasıl bir taleple karşılanacağı ise tam bir muamma. Mate 30, 799 Euro fiyat etiketiyle başlarken, Mate 30 Pro modeli ise 1.099 Euro fiyat etiketine sahip. Eğer 5G destekli bir Mate 30 Pro'ya sahip olmak istiyorsanız 1.199 Euro'yu gözden çıkarmanız gerekecek. Huaweinin bu modellerinin ülkemize ne zaman geleceği ve nasıl bir fiyat politikasıyla satışa sunulacakları ise şimdilik bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim