Anlık Bildirim

Xiaomi, 100 inçlik devasa ekrana sahip Redmi MAX TV'yi tanıttı: İşte fiyatı

Xiaomi yeni ürün lansman etkinliği sırasında 100 inçlik etkileyici boyuta sahip yeni bir TV duyurdu. Redmi Max 100 2025 adlı model 4K çözünürlükte ekran ve oyunculara özel birçok özellikle geliyor.
Xiaomi, 100 inç ekrana sahip Redmi MAX TV'yi tanıttı: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör
Xiaomi uzunca bir süredir Redmi alt markası altında oyun ürünleri piyasaya sürüyor. Çinli şirket son olarak 100 inçlik devasa ekrana sahip Redmi Max 100 2025 TV modelini tanıttı. Cihazı "oyun TV'si" yapan en önemli özelliklerden biri 144 Hz yenileme hızı sunması.

Filmlerde nefes kesici bir deneyim vadeden televizyon, yüksek yenileme hızı sayesinde, konsol oyunlarını sorunsuz bir şekilde oynamanıza imkân tanıyor. Yeni TV'nin her ayrıntıyı net ve keskin bir şekilde görmenizi mümkün kılan 4K çözünürlüğe sahip olduğunu belirtelim.

Xiaomi, 100 inç ekrana sahip Redmi MAX TV'yi tanıttı: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör

Redmi Max 100 2025, oyuncular için özel olarak tasarlanmış birçok özelliğe sahip. Televizyonun ekranı "competitive mode" (rekabetçi mod) etkinleştirildiğinde 240 Hz yenileme hızına ulaşıyor. Böylelikle daha hızlı tepki süresi ve daha az gecikme sağlayarak rakipleriniz karşısında size avantaj sağlıyor. 

Fiyatı da açıklandı

HyperOS destekli televizyon dört çekirdekli (Cortex A73) işlemci, 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı, göz koruma teknolojisi ve Wi-Fi 6 bağlantısı ile geliyor. Tüm bunlara ek olarak TV'de 3 HDMI portu, 2 USB bağlantı noktası ve 1 Ethernet girişi mevcut.

Xiaomi, 100 inç ekrana sahip Redmi MAX TV'yi tanıttı: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör
Dolby Atmos, Dolby Vision ve HDR10+ teknolojileri ile öne çıkan cihaz dörtlü hoparlör sistemiyle donatıldı. Yaklaşık 2.2 metre genişlik, 1.2 metre yükseklik ve 61 kg ağırlığa sahip. Ön siparişe açılan Redmi Max 100 2025, 18 Nisan'da satışa sunulacak. Fiyat etiketi 8.999 yuan (1.244 dolar) olarak belirlendi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15389 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
televizyon, Redmi MAX TV ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim