Anlık Bildirim

Xiaomi 13 Ultra'nın 3 bin TL'lik kamera kiti karaborsaya düştü

Xiaomi 13 Ultra'nın kamera aksesuarı Çin'de karaborsacıların eline düştü. Telefonu taşınabilir bir fotoğraf makinesine dönüştüren aksesuar, şaşırtıcı rakamlara satılıyor.
Xiaomi 13 Ultra'nın 3 bin TL'lik kamera kiti karaborsaya düştü Tam Boyutta Gör
Geride bıraktığımız haftalarda yeni telefonları Xiaomi 13, 13 Pro ve Xiaomi 13 Ultra'yı tanıtan Xiaomi, amiral gemisi rekabetinde ses getirmeyi başardı. Bu bağlamda özellikle kamera tasarımıyla dikkat çeken Xiaomi 13 Ultra, şimdi şaşırtıcı bir haberle daha gündeme geldi. An itibariyle Çin’de satışa sunulan akıllı telefonun kamera aksesuarı, karaborsacıların eline düştü.

Xiaomi 13 Ultra'nın kamera kiti karaborsaya düştü

Bilmeyenler için geçtiğimiz hafta düzenlenen lansman etkinliğinde Xiaomi 13 Ultra, cihazı cepte taşınabilir bir fotoğraf makinesine dönüştüren 144 dolarlık kamera aksesuarı ile tanıtıldı. Ancak yalnızca resmi kanallar üzeriden satışa sunulan bu aksesuar, karaborsacılar için yeni bir fırsata dönüşmüş durumda.

MyDrivers'a göre 144 dolarlık aksesuar kiti, an itibariyle Çin'in ikinci el platformlarında 216 dolara kadar ulaşan fiyatlarla satılıyor. Kısaca aksesuara ulaşmak isteyen kullanıcılar, yüzde 50'ye kadar daha yüksek bir ücret ödemek zorunda. Xiaomi ise bu konuda henüz resmi bir açıklama paylaşmadı.

Xiaomi 13 Ultra'nın 3 bin TL'lik kamera kiti karaborsaya düştü Tam Boyutta Gör
Xiaomi 13 Ultra’da ise herhangi bir tedarik sıkıntısı yaşanmadığını belirtelim. Bu durum, söz konusu kitin düşük adetlerde üretilmiş olabileceğini gösteriyor. Peki siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde bizimle paylaşmayı unutmayın.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim