Anlık Bildirim

Xbox Game Pass aboneliği Samsung televizyonlarına da sunulacak

Samsung yakın dönemde akıllı televizyonlarına Project xCloud bulut oyun hizmetini ve buna paralel olarak da Xbox Game Pass Ultimate aboneliğini sunmayı planlıyor.

Xbox Game Pass aboneliği Samsung televizyonlarına da sunulacak

Bugün televizyonlar da en az akıllı telefonlar kadar donanımlı ve her türlü iş yüküne uygun hale geldiler. Samsung uzun zamandır akıllı televizyon oyunculuğunu geliştirmek için çalışmalar yapıyor. Yakın zamanda Xbox ile ilgili önemli bir gelişme yaşanacak.

Televizyonlarda Game Pass dönemi

Samsung’un hazırladığı yeni akıllı televizyon abonelik sayfalarını keşfeden bir kullanıcı Xbox Game Pass Ultimate aboneliğine referans görmüş. Sadece Xbox değil YouTube ve Sling servislerine de abonelik seçenekleri bu sayfada yer alıyor.

Xbox Game Pass aboneliğinin yerleşik olarak Samsung televizyonlarında sunulması pek mümkün değil zira masa üstü oyunların televizyonlarda oynatılabilmesi çok uzak bir gelecekte kalıyor. Bunun yerine kaynaklar Project xCloud bulut oyun servisinin Samsung televizyonlarına sunulacağını düşünüyor.

Donanımdan bağımsız çalışan Project xCLoud sayesinde Samsung televizyon kullanıcıları AAA oyunları oynayabilecekler. Ayrıca Game Pass aboneliği sayesinde pek çok oyunu da ücretsiz oynama şansı elde edecekler. Henüz bununla ilgili net bir tarih yok ancak yaz bitmeden duyuru yapılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6440 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung tv ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim