Anlık Bildirim

Yapay zekaya karşı mücadele ettiğiniz Hello Human çok kısa süreliğine ücretsiz

Oynadıkça sizi tanıdığı ve bölümleri buna göre zorlaştırdığı iddiasında olan Hello Human bulmaca oyunu çok kısa süreliğine Android mağazasında ücretsiz hale geldi.

Yapay zekaya karşı mücadele ettiğiniz Hello Human çok kısa süreliğine ücretsiz Tam Boyutta Gör

Russell King tarafından geliştirilen ve yapay zekaya karşı mücadele verdiğinizi iddia eden Hello Human oyunu sabah saatlerine kadar Google Play mağazasında ücretsiz olarak dağıtılacak.

Hello Human neler sunuyor?

Hello Human seviye seviye ilerleyen ve sadece 3 gri karonun içerisinde oynanan bir oyun. Karonun sol kısmında yapay zeka rakibinizin yüz ifadesi yer alıyor. Sağ kısmında ise size talimatlarını veriyor. Alt kısım ise oyun alanı.

Geliştirici oynadıkça yapay zekanın sizi tanıdığını ve bölümleri zorlaştırdığını iddia ediyor. Seviyeler bulmaca türünde ilerliyor ancak gidişata göre veri tabanında mevcut bölümleri karıştırarak sunduğu görüntüsü var. Onlarca seviyenin toplamda 2 saat sürdüğü ifade ediliyor. İlerledikçe seviyeler de zorlaşıyor ancak oldukça basit yöntemlerle çözülebiliyor. Türün meraklıları için Hello Human oldukça eğlenceli saatler sunacak. iOS tarafında bir indirim mevcut değil.

Hello Human Hello Human Hello Human Hello Human Russell King Bulmaca ?13,99

Hello Human Hello Human Hello Human Hello Human Games $0.99 113,9 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim