Anlık Bildirim

WhatsApp'ın kilitli sohbetler özelliği artık bağlı cihazlarda da çalışacak

WhatsApp, Android ve iOS'te sohbetleri bir parola veya biyometrik kimlik doğrulamayla kitlemeye izin veriyor. Sadece ana cihazda çalışan bu özellik yakında bağlı cihazlarda da çalışacak.

WhatsApp'ın kilitli sohbetler özelliği bağlı cihazlarda çalışacak Tam Boyutta Gör
WhatsApp, Android ve iOS'te sohbetleri bir parola veya biyometrik kimlik doğrulamayla kilitlemeye izin veriyor. Sohbet kilitlendiğinde normal sohbetlerden Kilitli Sohbetler bölümüne taşınıyor, böylece başkalarının erişmesi engelleniyor. Ancak bu özellik sadece ana cihazda çalışıyor. Ana cihaza bağlı diğer cihazlarda ise kilitli sohbetlere şifre girmeden erişilebiliyor. Ancak yakında bu sorun giderilecek.

Bağlı cihazlarda kilitli sohbetlere doğrudan erişilemeyecek

WABetaInfo'ya göre, Android için WhatsApp'ın en son beta sürümü (sürüm 2.24.8.4) yüklendiğinde ana cihazda kitlenen sohbetler, bağlı diğer cihazlarda normal sohbetler içerisinde artık görünmüyor. Bunun yerine, olması gerektiği gibi Kilitli Sohbetler bölümüne taşınıyor. Bu sohbetlere erişmek için gizli bir kod (şifre değil) girmeniz gerekiyor. Bu kod, ana cihazdaki Sohbet Kilidi ayarlarından oluşturulabiliyor.

WhatsApp'ın bu özelliği böylelikle iOS, Mac, Windows ve web gibi sürümlere genişleyerek bütün cihazlarda sohbetlerin gizli kalmasını sağlıyor. Özellik şuan için beta sürümde olsa da yakında herkesin kullanımına sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim