Anlık Bildirim

Venom: Let There Be Carnage filminden 'kaos dolu' ilk fragman yayınlandı

Tom Hardy'li Venom serisi geri dönüyor. Carnage karakterini ilk kez beyaz perdeye uyarlayacak olan Venom: Let There Be Carnage'tan ilk fragman nihayet yayınlandı.

Sony'nin merakla beklenen yeni Venom filmi Venom: Let There Be Carnage'tan ilk fragman paylaşıldı. Önümüzdeki Eylül ayında sinemaseverlerle buluşacak olan filmin yayınlanan ilk görüntüleri, aksiyon ve komedi dolu bir seyir deneyimine işaret ediyor.

Yeni Venom filminde Spider-Man çizgi romanlarının en popüler kötü adamlarından olan Carnage ile tanışıyoruz. Ünlü oyuncu Woody Harrelson tarafından canlandırılan Carnage filmin ana kötü adamı olarak dikkat çekiyor. Eddie Brock-Venom ikilisi, Carnage'ın dehşet dolu kaosunu durdurmaya çalışacak.

2018 yılında yayınlanan ilk Venom filmi eleştirmenlerden çok olumlu yorumlar alamamış olmasına rağmen gişede 856 milyon dolar hasılat ile müthiş başarıya imza atmıştı. Venom: Let There Be Carnage ise aslında daha da büyük bir potansiyele sahip ancak elbette pandemi nedeniyle ilk filmin hasılatına ulaşması pek mümkün görünmüyor.

Ünlü oyuncu Andy Serkis tarafından yönetilen Venom Let There Be Carnage filmi 24 Eylül 2021'de sadece sinemalarda yayınlanacak.

Venom: Let There Be Carnage filminden 'kaos dolu' ilk fragman yayınlandı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23107 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
venom, venom 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim