Anlık Bildirim

Udemy’de Efsane Cuma indirimleri başladı: 83+ saatlik programcılık kursu yalnızca 24,99 TL

Yeni yetkinlikler edinmek için şimdi tam zamanı. Udemy'de Efsane Cuma indirimleri başladı. Hobi edinmek, kendinizi geliştirmek, yeni sektörlere atılmak için ihtiyacınız olan kurslar Udemy'de.

Udemy’de Efsane Cuma indirimleri başladı: 83+  saatlik programcılık kursu yalnızca 24,99 TL Tam Boyutta Gör

Udemy’de Efsane Cuma indirimleri başladı. Yeni bir kariyere başlamanıza, hayatınız boyunca kurduğunuz hayali gerçekleştirmenize veya günlük yaşamınızı güzelleştirmenize yardımcı olacak bir yetkinlik edinin.

Udemy online kursları şimdi yalnızca 24,99 TL!

Yukarıdaki bağlantıdan ilgi alanınıza göre dilediğiniz kursa 24,99 TL’ye kaydolabilirsiniz. Bir kere kaydolduğunuz kursa ömür boyu erişebilirsiniz. İndirimler 29 Kasım'da sona eriyor.

83+ Saatlik Programcılık Kamp Kursuna (Online) Hemen Kaydol - 24.99 TL

Yeni yetkinlikler edinmenin tam zamanı!

Terfi etmek ve hatta programcılık alanında yepyeni bir kariyere başlamak için ihtiyacınız olan yetkinlikleri tün bilgi ve yetkinlikler bu kursta. Sıfırdan HTML, Bootstrap, JavaScript, C#, Python, JAVA, Node JS, Flutter, Angular, React ve çok daha fazlasını öğrenin.

Programlamaya sıfırdan başlamak istiyor fakat nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, Bir programlama teknolojisini öğrenirken, aniden diğerine geçtiğinizi görüyorsanız, Sektörde aranan programcı olmak için temellerinizi sapasağlam yapmak istiyorsanız, şimdi hemen bu kursa sadece 24.99 TL’ye kaydolun!

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim