Anlık Bildirim

Uçak bileti almak isteyenler için en uygun uçak bileti bulma yöntemi

Uçak seyahati artık en pratik ulaşım biçimi haline gelirken uçak bileti fiyatları da sürekli değişiyor. Peki en ucuz uçak bileti nasıl bulunur? En uygun uçak bileti fiyatları burada!

Herkesin hayalini süsleyen tatiller, iş seyahatleri veya sadece yeni yerler keşfetmek için uçmak artık daha erişilebilir ve ekonomik. En uygun uçak bileti fiyatlarıyla, bütçenizi zorlamadan dünyanın veya ülkenin dört bir yanına seyahat edebilirsiniz. Bununla birlikte uçuş biletleri arasında en iyi fiyatları ve fırsatları yakalamak da oldukça önemli. Bu içeriğimizde binlerce uçuş seçeneği arasından size en uygun olanını bulmanıza yardımcı olacak kritik bir ipucu vereceğiz.

En ucuz uçak bileti bulma

Uçak bileti satın almak için önemli bir vakit ayırmak gerekiyor. Halihazırda çevrimiçi olarak uçak biletlerini listeleyen bir sürü web sitesi bulunuyor. Ancak bunların çoğu hantal ve kullanımı karışık. En ucuz uçak bileti takibini yapmak da bir o kadar zor. Peki ucuz uçak bileti nasıl bulunur? Aslında bu sorunun cevabı Google’da yatıyor. En uygun uçak bilet fiyatları için Google’ın sunmuş olduğu Google Flights hizmetini kullanabilirsiniz.

Örneğin, Rize’den İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmek istiyorsanız Google Flights üzerinden tarihi ve diğer detayları seçerek tüm uçuşları listeleyebilir ve en uygun bileti tespit edebilirsiniz.

En uygun uçak bileti fiyatı nasıl bulunur?

Uçak bileti almak isteyenlere en ucuz uçak bileti bulma yöntemi Tam Boyutta Gör

1. En ucuz bilet için https://flights.google.com adresini ziyaret edin.

Uçak bileti almak isteyenlere en ucuz uçak bileti bulma yöntemi Tam Boyutta Gör

2. Nereye gitmek istediğinizi ve gidiş tarihlerinizi girin, ardından "Bitti "ye dokunun.

Uçak bileti almak isteyenlere en ucuz uçak bileti bulma yöntemi Tam Boyutta Gör

3. Google, uçak bileti fiyatları listesinden önce uçuş fiyatlarının uygun olup olmadığını söyleyecektir.

Uçak bileti almak isteyenlere en ucuz uçak bileti bulma yöntemi Tam Boyutta Gör

4. Aradığınız uçuşu ve ucuz bileti bulduktan sonra “Uçuşu Seç” seçeneğine tıklayın.

5. Google, sizi uçak bileti alma işlemi için yönlendirecektir.

Bu adımları takip ederek Google sayesinde en ucuz uçak bileti satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Google Flights aynı zamanda size uçuşunuzun ne kadar emisyon yaydığını da gösteriyor. Ek olarak Flights ile uçak bileti fiyat takibi de yapabilirsiniz. Google, bilet fiyatı düştüğünde sizi otomatik olarak bilgilendirecek.

Diğer seçenekler neler?

Uçak bileti fiyat takibi yapmak için elbette sadece Google Flights kullanmanıza gerek yok. Çevrimiçi olarak kullanılabilecek birden fazla platform bulunuyor. Bu platformlardan bazıları aynı uçuşu daha ucuza bile verebiliyor. Dolayısıyla buralardaki fiyatları da takip etmek işinize oldukça yarıyacaktır. Bunun için aşağıdaki hizmetleri kullanabilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim