Anlık Bildirim

Tinder uygulamasına "panik butonu" geliyor

Tinder'a yeni bir özelliğin geleceği açıklandı. Panik butonu adı verilen bu işlev, ilk buluşmada yaşanacak olumsuz bir durumda, güvenlik güçlerine kullanıcının konumunu gönderecek.

Tinder uygulamasına 'panik butonu' geliyor Tam Boyutta Gör

Popüler çöpçatanlık uygulaması Tinder, kullanıcılarının güvenliğini sağlamaya yönelik yeni özellikleri uygulamaya koymaya hazırlanıyor. Bunların en dikkat çekeni ise panik butonu adı verilen özellik.

Kullanıcı konum bilgisini paylaşabilecek

Tinder uygulamasının geliştiricisi olan Match Group'un yaptığı açıklamaya göre, güvenlik uygulamaları sunan Noonlight şirketi ile yapılacak ortak çalışmayla birlikte panik butonu özelliği devreye sokulacak. 28 Ocak tarihinde ABD'deki kullanıcılara sunulacak bu özellikle birlikte, artık Tinder kullanıcıları ilk buluşmalarında yaşayacakları olası tehlike ve olumsuzluk durumlarında, konumlarını panik butonuna tıklayarak güvenlik güçlerine bildirebilecekler.

Tinder uygulamasına 'panik butonu' geliyor Tam Boyutta Gör

Kullanıcı ayrıca, Tinder profilinden etkilendiği bir kişiyle buluşmaya gitmeden önce, o kullanıcı hakkındaki bilgileri ve buluşma yerini de sisteme girebilecek. Tüm bunlara ek olarak Tinder'ın, kullanıcılardan gerçek zamanlı selfie çekmelerini isteyeceği ve bu fotoğrafları yapay zeka yardımıyla tarayarak sahte profillerin önüne geçmeye çalışacağı da gelen bilgiler arasında. Panik butonunun ABD'nin ardından diğer ülkelerde de kullanıma sunulmasının planlandığını da belirtmeden geçmeyelim.

Tinder - flört ve arkadaşlık Tinder - flört ve arkadaşlık Tinder - flört ve arkadaşlık Tinder - flört ve arkadaşlık Tinder Arkadaşlık Ücretsiz

Tinder: Dating, Chat & Friends Tinder: Dating, Chat & Friends Tinder: Dating, Chat & Friends Tinder: Dating, Chat & Friends Lifestyle Ücretsiz 234 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4843 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tinder, panik butonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim