Anlık Bildirim

Realme X50 Pro, AnTuTu testinde rekor kırdı

Çinli akıllı telefon üreticisi Realme şirketinin yaklaşan amiral gemisi modeli, AnTuTu testinden başarıyla geçti. Realme X50 Pro olarak adlandırılan cihazın bir rekora imza attığı belirtiliyor.

Realme X50 Pro, AnTuTu testinde rekor kırdı Tam Boyutta Gör

Realme'nin çok yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni amiral gemisi Realme X50 Pro ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Tanınmış performans test platformu AnTuTu, Realme X50 Pro tarafından ziyaret edildi ve sonuçlar oldukça etkileyici.

Yüzde 20 daha iyi performans

Realme RMX2071 model numarasıyla AnTuTu testinde görülen cihaz, aldığı 574.985 puanla markanın şimdiye kadar elde ettiği tüm rekorları kırmayı başardı. Snapdragon 865 yonga setine sahip olan Realme X50 Pro'yu, Snapdragon 765G işlemciye sahip olan Realme X50 5G modelinin yükseltilmiş versiyonu olarak tanımlayabiliriz. Zira Realme X50 5G, AnTuTu testinden 467.653 puan almıştı ve Pro versiyonunun testlerde yüzde 20 daha iyi performans gösterdiğini söylemek mümkün.

Realme X50 Pro, AnTuTu testinde rekor kırdı

Cihazın elde ettiği bu puana bakacak olursak, Realme X50 Pro'nun piyasaya sürülecek olan en güçlü amiral gemilerinden biri olacağını söyleyebiliriz. 2020 Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması beklenen akıllı telefonun delikli bir ekranla gelmesi bekleniyor ve diğer teknik özelliklerine dair henüz bir bilgi olmadığını da söyleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13591 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
realme, Realme X50 Pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim