Anlık Bildirim

The Batman evreninde geçem Penguin dizisi duyuruldu: Scarface benzeri dizi HBO Max'te yayınlanacak

Önümüzdeki yıl çıkacak olan The Batman filminin evreninde geçen tanınmış karakter Penguen'in dizisi duyuruldu. Dizi Scarface benzeri bir dizi olacak.

The Batman: Penguin dizisi geliyor Tam Boyutta Gör

DC çizgi roman evreni bildiğiniz gibi bir süredir dizi ve sinema tarafında da epey aktif. Ancak ne yazık ki bir hayli karışık bir şekilde ilerliyorlar. Karışıklık yetmiyormuş gibi bir de önümüzdeki yıl çıkacak olan The Batman filmi için bir evren oluşturulacağı ve bu evrene ait diziler geleceği açıklanmıştı. Dizilerden ikincisi de geçtiğimiz saatlerde duyuruldu.

Penguen Dizisi Geliyor

The Batman filminde de bulunan ve Batman evrenin en önemli karakterlerinden birisi olan Batman'in düşmanı Penguen için özel bir dizi geliyor. Dizi ile ilgili ne yazık ki pek fazla detay yok. HBO Max'te yayınlanacak dizinin senaristliğini Agents of S.H.I.E.L.D.'in senaristi Lauren LeFranc üstlenecek. Penguen'in filmdekine göre daha genç hali anlatılacak ancak hiçbir oyuncu şu anda belli değil.

Filmde de Penguen'i canlandıran Colin Farrell'ın bu dizide de başrol olması muhtemel. Colin Farrell'ın daha önceki açıklamalarında filmde kendi rolünün bir hayli az olduğunu söylemişti. Bu yüzden bu dizi karakteri biraz daha tanımamız için yapılıyor olabilir. 

Aynı evrende geçen bir başka dizi de geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. O da Gotham polislilerine odaklanan hatta Jim Gordon'a odaklanan bir dizi olacak. The Batman filmi ise 4 Mart 2022'de vizyona girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim