Anlık Bildirim

Peacemaker'ın 2. sezon çekimlerine başlandı

Peacemaker dizisinin 2. sezon çekimlerine başlandı. James Gunn'ın yaratıcısı olduğu dizi, yeni çekilen Superman filminin sonrasında geçecek ve DC Sinematik Evreni'nin parçası olacak.
Peacemaker 2. sezondan beklenen haber geldi Tam Boyutta Gör
Bugüne kadar izlediğimiz DC Sinematik Evreni artık geride bırakılıp yerine yeni bir evren kuruluyor olsa da Peacemaker dizisi bu sıfırlamadan muaf tutuldu. DC Films'in başına geçen James Gunn'ın imzasını taşıyan dizi, yeni dönemde de DC evreninin bir parçası olacak. 2022 yılında ekrana gelen ilk sezonuyla beğeni kazanan Peacemaker, yakında 2. sezonuyla geri dönecek.

Yine James Gunn öncülüğünde hazırlanan 2. sezonun çekimlerine dün başlandı. Başarılı yönetmen, Threads hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, yeni sezonun çekimlerine başlandığını resmi olarak duyurdu.

Peacemaker 2. Sezon, Superman Filminin Sonrasında Geçecek

Dizi, adını aldığı Peacemaker karakterine odaklanıyor. İlk olarak The Suicide Squad filminde gördüğümüz bu karakter, dizide A.R.G.U.S. adlı gizli teşkilat tarafından gizemli bir göreve atanıyor. Bu görev sırasında parazitvari uzaylıların insan bedenlerine gizlenerek dünyayı ele geçirmeye çalıştığını öğrenen Peacemaker, dizinin ilk sezonunda bu istilacı türe karşı mücadele veriyordu. Komedi türünden de beslenen dizi, DC Sinematik Evreni'nin geri kalanından daha kanlı ve daha yetişkin işi bir anti-kahraman hikâyesi anlatmasıyla dikkat çekti.

Peacemaker'ın 2. sezonunda tam olarak nasıl bir hikâyenin ele alınacağı bilinmiyor. Ancak James Gunn'ın açıklamaları, bunun yeni DC Sinematik Evreni'nin bir parçası olacağını ve şu anda çekilen Superman filminin sonrasında geçeceğini gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim