Anlık Bildirim

Steam'de yeni rekor kırıldı: Eş zamanlı oyuncu sayısı 33 milyonu geçti!

Dijital oyun platformu Steam, eş zamanlı kullanıcı sayısı rekorunu tazeledi. Steam'e bu hafta sonu 33 milyonun üzerinde kişi aynı anda giriş yaptı.              
steam rekor 33 milyon eş zamanlı oyuncu Tam Boyutta Gör
Steam Database’in paylaşımına göre, Steam, bu hafta sonu tam 33.675.229 eş zamanlı kullanıcıya ulaştı. Rekorun kırıldığı sırada, bu oyuncuların 10.6 milyonu oyundaydı. Peki, bu hafta sonu en çok hangi oyunlar oynandı?

En çok oynanan oyun CS 2!

Bu hafta sonunun en çok oynanan oyunu Counter-Strike 2 oldu. CS2, 1.2 milyon eş zamanlı oyuncuyla listede yer alırken, Dota 2, 730.000’den fazla oyuncuyla ikinci sırada yerini aldı. Diğer yüksek performans gösteren oyunlar, 500.000’den fazla oyuncuyla PUBG ve 300.000 eş zamanlı oyuncuya ulaşan Baldur’s Gate 3 oldu. İlk 10’un geri kalanı, bağımsız korku Lethal Company, shooter oyunu Team Fortress 2, destansı suç oyunu GTA V, multiplayer hayatta kalma oyunu Rust ve FPS oyunu Call of Duty oldu. Bu oyunlar hafta sonu en az 140.000 eş zamanlı oyuncuyu geçti.

Steam, 2023’te 14.000’den fazla oyuna ev sahipliği yaptı. Starfield, Hogwarts Legacy, Baldur’s Gate 3 gibi listelerde zirveye ulaşan oyunların yanı sıra çok sayıda yeni oyun platforma geldi. Ancak, 2023 sonlarına doğru dolara geçmesiyle kullanıcılarını kaybetti. Epic Games oyunları hâlâ TL bazında satışta ve oyun indirimleri ile oyuncuların dikkatini çekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim