Anlık Bildirim

Google One’ın VPN servisi kapanıyor

Google’ın abonelik servisi olan Google One, VPN desteğini kaybediyor. Geçtiğimiz yıllarda bazı One kullanıcılarına VPN servisi başlatan firma, servisin yakın zamanada kapanacağını söyledi.
Google VPN Tam Boyutta Gör
Google Drive, Google Photos ve Gmail platformlarında depolama alanı sunan abonelik sistemi olan Google One, yakında önemli bir özelliğini kaybedecek. Firma, abonelere sunulan VPN servisinin yakında kapatılacağını duyurdu.

Pixel VPN çalışmaya devam edecek

Google, 2020 yılında Google One’ın bazı abonelik planlarına VPN desteği eklemişti. Android telefonlara ekstra bir çevrimiçi koruma katmanı olarak sunulan bu servis daha sonraki dönemde iOS, macOS ve Windows platformlarında da kullanıma sunulmuştu. Aylık 1.99$ ve üstü abonelik seçeneklerine sunulan servis, maalesef yakın zamanda Google’ın mezarlığına eklenecek.

Google, servisi yeteri kadar insanın kullanmadığını ve bu nedenle servisin kapatılacağını belirtti. Servisin kapatılmasıyla firma, Google One platformuna daha çok istenen özelliklerin eklenebileceğini belirtti. Tüm bunlara rağmen Google, 2022 yılında Pixel 7 kullanıcılarına sunduğu Pixel VPN servisini desteklemeye devam edecek. Pixel 8 ile tanıtılan ek VPN özellikleri ise önümüzdeki aylarda Pixel 7, Pixel 7 Pro ve Pixel 7a için kullanıma sunulacak.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim