Anlık Bildirim

Sony Xperia 1.1, 8K HDR video çeken ilk telefon olabilir

Japon elektronik devi Sony'nin, geçtiğimiz gün iptal edilen Mobil Dünya Kongresi 2020'de tanıtmayı planladığı yeni akıllı telefonlarıyla ilgili bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Sony Xperia 1.1, 8K HDR video çeken ilk telefon olabilir Tam Boyutta Gör

Sony geçtiğimiz gün Koronavirüs salgını nedeni ile iptal edildiği açıklanan Mobil Dünya Kongresi'nde, yeni Xperia akıllı telefon modellerini duyurmayı planlıyordu. Japon devinin etkinliğe katılmayacağı açıklanmış olsa da MWC 2020'nin iptal edilmesi birçok teknoloji şirketini de olumsuz etkilemiş durumda.

Sony'nin yeni cihazları sahne almaya hazırlanıyor

Kaynaklar, Japon şirketinin aynı anda birkaç akıllı telefon üzerinde çalıştığını iddia ediyor ve bunların arasında amiral gemisi Xperia 5 Plus,  Snapdragon 765 yongaseti ile  donatılmış Xperia 9 ve Xperia 1.1 modelleri bulunuyor. İçeriden sızan bilgilere göre de Sony Xperia 1.1 akıllı telefon Samsung Galaxy S20+ 'ya benzer bir ana kamera ile geleceği yönünde. Yani akıllı telefon 64, 12, 12 megapiksel çözünürlüğe sahip kameralar ve ToF sensörüne sahip olacak.

Sony Xperia 1.1, 8K HDR video çeken ilk telefon olabilir Tam Boyutta Gör

Sony Xperia 1.1 ile ilgili en önemli bilgi ise cihazın 8K HDR video çeken ilk akıllı telefon olabileceği söylentisi diyebiliriz. Galaxy S20 modelleri de 8K vide çekebiliyor ancak Xperia 1.1'in 8K HDR video yakalayabileceğini vurgulayalım. Hatırlayabileceğiniz üzere Xperia 1 modeli de 4K HDR video çekebiliyordu. Tüm bunlara ek olarak Xperia 9 olarak adlandırılacak olan modelin sızan fotoğrafları ise (yukarıdaki görsel) cihazın üst kısmında kalın bir çerçeve ile geleceğini gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10939 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, Xperia 1.1 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim