Anlık Bildirim

Sonu gelen Flash oyunlar tek bir sitede toplanıyor

Flashpoint platformu çöplüğe gitmek üzere olan Flash oyunları ve videoları bir araya getirmeyi hedefliyor. Toplamda 36 bin Flash içeriğine başlatıcı üzerinden erişmek mümkün.

Sonu gelen Flash oyunlar tek bir sitede toplanıyor Tam Boyutta Gör

İnternet dünyasının en önemli unsurlarından birisi iken Steve Jobs ve Adobe arasında başlayan kavga sonrasında Flash eklentisi yavaş yavaş önemini kaybetti. Bir dönem milyonlarca kullanıcının eğlence aracı iken artık teknoloji çöplüğüne gitmek için gün sayıyor.

Flashpoint nedir?

Yeni internet teknolojileri daha güvenli ve verimli medya içerikleri sunarken halen daha Flash altyapısını kullanan sayısız içerik var. Flash desteğinin sona ermesi ile birlikte bu içerikler de devasa bir çöplük oluşturacak.

Bluemaxima çöpe gidecek olsa da Flash içeriklerin halen önemli bir ilgi gördüğünü düşünüyor. Bu nedenle Flashpoint adlı bir platform hayata geçirmiş. Platform yaklaşık 36 bin Flash oyuna ve videoya ev sahipliği yapıyor.

Steam tarzında çalışan Flashpoint sitesinden bir başlatıcı indiriyorsunuz ve sitedeki içerikleri bu başlatıcı üzerinden çalıştırıyorsunuz. Ekip bazı içeriklerin telif hakkı ile korunduğunu ve sahibi talep ederse kaldırmak zorunda kalacaklarını belirtiyor.

Flashpoint iki farklı indirme türü sunuyor. İlkinde tüm içeriği indirip oynayabiliyorsunuz. Bunun için 286GB boş alan gerekiyor. Bunun 241GB oyunlara ayrılıyor. Diğerinde ise istediğiniz oyunu oynarken indirme seçeneği. Bu seçenekte henüz çok fazla oyun yer almıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim