Anlık Bildirim

Samsung'un yeni akıllı yüzüğü Galaxy Ring, MWC 2024'te boy gösterecek

Samsung'un yeni akıllı yüzüğünün lansman tarihi belli oldu. MWC 2024'te boy gösterecek cihaz yarın piyasaya sürülecek. İşte Samsung'un ilk akıllı yüzüğünün detayları:
Samsung Galaxy Ring, MWC 2024'te piyasaya sürülecek Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Samsung, geçen ay gerçekleşen Galaxy Unpacked etkinliğinin sonunda Galaxy Ring'i tanıtarak büyük bir sürpriz yaptı. Yakın tarihli yeni bir rapor ise Samsung Galaxy Ring'in ilk halka açık lansmanın ne zaman gerçekleşeceğini ortaya çıakrdı.

İşte MWC 2024'te halka tanıtılacak Galaxy Ring'in beklenen özellikleri:

Galaxy Ring'in satışa sunulması biraz zaman alabilecek olsa da Samsung, Galaxy Ring'i ilk kez Barselona'da yarın başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi 2024'te halka açık olarak sergileyeceğini doğruladı. Galaxy Ring, kullanıcıların fitness ve sağlık durumlarını, taşıması rahat ve özel sensörlere sahip bir cihazla ölçmelerine olanak sağlayan yeni bir giyilebilir cihaz olacak.

Samsung'un, standına gelen ziyaretçilerin Galaxy Ring ile pratik yapmalarına izin verip vermeyeceği veya MWC'de tanıtıldıktan sonra orijinal Galaxy Fold gibi koruyucu bir cam kutunun arkasında mı kalacağı ise henüz bilinmiyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim