Anlık Bildirim

Dayanıklılığı ile iddialı OnePlus Watch 2'nin Wear OS'yi çalıştıracağı doğrulandı

Yakın bir zamanda FCC'de listelenen OnePlus'ın yeni akıllı saati OnePlus Watch 2'nin bazı özellikleri liste sayesinde ortaya çıktı. İşte ultra dayanıklı olması beklenen saatin detayları:
OnePlus Watch 2'nin Wear OS'yi çalıştıracağı doğrulandı Tam Boyutta Gör
OnePlus, 29 Şubat'ta yeni akıllı saati OnePlus Watch 2'yi piyasaya sürecek. Yakın bir zamanda FCC'de listelenen cihazın yayınlanan reklam afişleri ise OnePlus Watch 2'nin Wear OS ile geleceğini ve ultra dayanıklı olacağını onayladı.

İşte OnePlus Watch 2'nin beklenen özellikleri:

FCC'de OPWWE231 model numarasıyla listelenen OnePlus Watch 2'nin küresel varyantı, 500mAh bataryaya sahip olacak ve Radiant Steel ile Black Steel olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olacak. Wear OS by Google logolu reklam afişi ise cihazın Wear OS ile geleceğini onayladı.

OnePlus Watch 2'nin Wear OS'yi çalıştıracağı doğrulandı Tam Boyutta Gör
100 saate kadar pil ömrüne sahip cihaz, paslanmaz çelik gövde ve safir kristal ekranla gelecek. Son olarak reklam afişlerine göre cihaz, askeri düzeyde dayanıklılığa sahip sağlam bir akıllı saat olacak.
Kaynakça https://twitter.com/OPPOMalaysia/status/1760846945625714900 https://www.91mobiles.com/hub/oneplus-watch-2-rugged-smartwatch-fcc/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim