Anlık Bildirim

Apple Watch Series 9 ve Watch Ultra 2'nin pil kapasitesi belli oldu

Apple, yeni Apple Watch Series 9 ve Watch Ultra 2'nin pil kapasitesini paylaşmadı. Ancak, Çinli düzenleyici kuruluşun veritabanında yeni Apple Watch'ların batarya mAh değeri ortaya çıktı.
apple watch series 9 & watch ultra 2 batarya kapasitesi Tam Boyutta Gör
Apple, her sene olduğu gibi yeni iPhone 15 serisinin ve Apple Watch modellerinin pil kapasitesine ilişkin bilgi paylaşmadı. Apple Watch Ultra 2 ve Watch Series 9’un yalnızca pil ömrü hakkında bilgiye verildi. Ancak, lansmandan sonra Apple Watch 9 pil kaç mAh? sorusu da yanıt buldu.

41mm ve 45mm Apple Watch Series 9 modeli sırasıyla 282 mAh ve 308 mAh pil kapasitesine sahip. Apple Watch Series 8 modelleriyle kıyaslandığında bir gelişme söz konusu değil. Apple’ın açıklamasına göre, Series 9 ve Series 8, 18 saat pil ömrü sunuyor.

Apple Watch Ultra 2, ise önceki nesle kıyasla biraz daha büyük batarya kapasitesine sahip. İlk Watch Ultra modelinde 542 mAh pil bulunurken, yeni modelde 564 mAh pil yer alıyor. Pil kapasitesi %4 daha büyük olsa da yeni modelin daha parlak ekrana ve başka yeni özelliklere sahip olması nedeniyle iki model de aynı (36 saat) pil ömrü sunuyor.

Apple Watch Series 9 & Watch Ultra 2 pil kapasitesi

Model Batarya kapasitesi
Apple Watch 9 (41mm) 282 mAh
Apple Watch 8 (41mm) 282 mAh
Apple Watch 9 (45mm) 308 mAh
Apple Watch 8 (45mm) 308 mAh
Apple Watch Ultra 2 564 mAh
Apple Watch Ultra 542 mAh

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim