Anlık Bildirim

Redmi Note 9 Pro tanıtıldı, işte özellikleri ve fiyatı

Xiaomi'nin bugün lansmanını yaptığı Redmi Note 9 serisinin Pro modeli de tanıtıldı. Cihaz Snapdragon 720G işlemci, dört arka kamera ve 5.020 mAh kapasiteli pil ile geliyor.

Redmi Note 9 Pro tanıtıldı, işte özellikleri ve fiyatı

Redmi Note 9 serisinin bugün tanıtılan bir başka modeli de 119597 oldu. Cihazın Max varyantıyla arasındaki farklar, kamera ve şarj hızlarında ortaya çıkıyor.

Max modeline göre daha düşük donanım özellikleri

Redmi Note 9 Pro, 16MP selfie kamerası ile geliyor. Yani Max modelinin 32MP'lik ön kamerasına göre çözünürlük yarı yarıya düşüyor. Cihazın arka panelinde ise 64MP ana, 8MP ultra geniş açı, 5MP Makro ve 2MP derinlik sensörü olmak üzere dörtlü kamera kurulumu yer alıyor. Redmi Note 9 Pro'nun tıplı Max modelinde olduğu gibi 5.020 mAh pil kapasitesi sunduğunu ancak 33W yerine 18W hızlı şarj desteği ile geldiğini de belirtelim.

Redmi Note 9 Pro tanıtıldı, işte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Buna ek olarak  Snapdragon 720G yonga seti ve 6.67 inçlik FHD+ LCD ekranı olan Redmi Note 9 Pro, yan tarafa entegre edilmiş parmak izi okuyucu barındırıyor. Mavi, beyaz ve siyah renk seçenekleriyle satışa çıkacak olan cihaz, Max modeline göre daha uygun fiyatlı akıllı telefon arayanlara hitap ediyor diyebiliriz. Redmi Note 9 Pro'nun fiyatlandırması ise şu şekilde açıklandı.

Redmi Note 9 Pro 4GB/64 GB 175 dolar
Redmi Note 9 Pro 6/128 GB 215 dolar

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim