Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S23 serisinin kamera yetenekleri geliştirildi

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Camera Assistant ve Expert RAW uygulamaları için yeni güncellemeler yayınladı. Yapılan iyileşirmeler Galaxy S23 serisinin kamera yeteneklerini artırıyor.

Samsung Galaxy S23 serisinin kamera yetenekleri geliştirildi Tam Boyutta Gör

Samsung, akıllı telefonlarında bulunan Camera Assistant ve Expert RAW uygulamaları için bir güncelleme yayınladı. Esas olarak amiral gemisi Galaxy S23, Galaxy S23+, ve Galaxy S23 Ultra modellerini hedefleyen güncelleme, kamera yeteneklerini geliştirmenin yanı sıra kullanıcılara daha fazla kontrol sağlamayı amaçlıyor.

Samsung Galaxy S23 serisinin kamera yetenekleri geliştirildi Tam Boyutta Gör

Güney Koreli şirketin fotoğraf kalitesini artırmaya odaklandığını belirtelim. 2.0.00.0 numaralı sürüme yükseltilen Camera Assistant artık daha kararlı çalışıyor. Ayrıca "Distortion Correct" (Distorsiyon Düzeltme) adlı yeni bir özellik eklendi Bu sayede kullanıcılara ultra geniş açılı kamera ile çekilen fotoğraflardaki bozulmaları düzeltme imkanı sunuldu.

Samsung Galaxy S23 serisinin kamera yetenekleri geliştirildi Tam Boyutta Gör

ND çekim modu geldi

Expert RAW uygulaması 1.0.05.4 sürümüne yükseltildi. Artık ND çekim modu mevcut. Bu mod, akıllı telefon kameralarının sanki fiziksel bir ND filtre kullanıyormuş gibi çekim yapmasına olanak tanıyor. Yani sensöre daha az ışık ulaşmasını sağlamak amacıyla kullanılan koyulaştırılmış gri cam etkisi yaratıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim