Anlık Bildirim

Quentin Tarantino açıkladı: Kill Bill yakında geri dönüyor

Quentin Tarantino, yeni Kill Bill filmi için ilginç bir fikrinin olduğunu söyledi. Kill Bill Volume 3, ünlü yönetmenin beyaz perdedeki bir sonraki filmi olabilir.

Quentin Tarantino açıkladı: Kill Bill yakında geri dönüyor Tam Boyutta Gör

Quentin Tarantino'nun en ünlü filmlerinden olan Kill Bill yakında beyaz perdeye geri dönebilir. Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili bazı açıklamalar yapan Tarantino, Kill Bill Vol. 3 üzerinde çalışmaların sürdüğünü resmen doğruladı.

Andy Cohen Live'da konuşan Tarantino,"Kill Bill 3'te neler yapabileceğimizle ilgili aklımda bir fikir var. Zaten tüm mesele de aslında bu, filmin konseptini belirleyebilmek." sözlerini kullandı. Tarantino sözlerine şöyle devam etti:"Mesela ikinci filmden sonra Gelin'e tam olarak ne oldu, değil mi? Ben bununla ilgili nasıl bir şey yapmak isterim? Tabi ki Kill Bill Vol 3'ün aptalca bir macera filmi olmasını istemiyorum. Gelin bunu hak etmiyor. Ancak şimdi elimde ilginç bir fikir var."

Tarantino ayrıca şu anda başka işler üzerinde çalıştığını ve Kill Bill Vol. 3'ü çekse bile bunun biraz zaman alacağını söyledi. Tarantino'nun ifadelerine göre yeni Kill Bill'in çekimlerinin en azından önümüzdeki üç sene içerisinde başlaması mümkün değil. Ünlü yönetmen, Kill Bill 3 öncesinde beş bölümlük bir mini-dizi yayınlamayı planlıyor.

Uma Thurman'ın başrolünde yer aldığı Kill Bill Vol. 1 filmi 2003 yılında vizyona girmişti. Kill Bill Vol. 2 ise hemen ardından 2004'te yayınlandı. Her iki film de hem eleştirmenlerden hem de genel izleyiciden büyük övgüler almayı başarmıştı. Kill Bill hem Uma Thurman'ın hem de Tarantino'nun en ikonik filmlerinden birisi.

Tarantino'nun ifadelerine göre yeni Kill Bill filminin başrolünde yine Uma Thurman yer alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4153 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kill bill, kill bill volume 3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim