Anlık Bildirim

Oppo'nun yakında tanıtacağı Reno 3 serisini resmi görselleri yayınlandı

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo'nun bir süredir sızıntılara konu olan Reno 3 modelinin resmi görselleri paylaşıldı. Yakında tanıtılacak olan seride Reno 3 ve Reno 3 Pro 5G modelleri olacak.

Oppo'nun yakında tanıtacağı Reno 3 serisini resmi görselleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Teknoloji üreticisi Oppo, henüz tanıtım tarihi açıklanmamış olsada, önümüzdeki haftalarda Reno 3 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şimdiye kadar sızıntı görsellerle karşımıza çıkan Reno 3 modellerinin resmi görselleri de paylaşıldı.

Önümüzdeki haftalarda tanıtılması bekleniyor

Gelen haberlere göre Reno 3 serisinde yer alan iki cihaz da dört kamera kurulumuna sahip olacak. Ayrıca Reno 3 modelinin su damlası çentikli ekranla, Reno 3 Pro 5G modelinin ise delikli ekranla geleceği görülüyor. 5G özellikli Reno 3 Pro'nun Snapdragon 765G yonga seti üzerine inşa edildiği, cihazın 7.7mm kalınlığında ve 171 gram ağırlığında olacağı da açıklanan diğer bilgiler arasında.


Tüm bunlara ek olarak Oppo Başkan Yardımcısı Brian Shen, kişisel Twitter hesabından Oppo Reno 3 5G modelinin kısa bir videosunu paylaştı. Renk geçişli şık bir arka panele sahip olduğu görülen cihazın kullanıcıları cezbedecek bir tasarıma sahip olduğunu söylemek mümkün. Cihazların resmi olarak ne zaman tanıtılacakları ise henüz açıklanmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim