Anlık Bildirim

Nokia Clarity Earbuds 2+ tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

HMD Global altında teknoloji hayatına devam eden Nokia, yeni kablosuz kulaklarını duyurdu. Clarity Earbuds 2+, aktif gürültü engelleme ve batarya ömrü ile dikkat çekiyor.
Nokia Clarity Earbuds 2+ duyuruldu Tam Boyutta Gör
Bir zamanların teknoloji devi Nokia, geçtiğimiz yıllarda HMD Global altında tekrar pazara giriş yaptı. Bu süreçte birçok mobil teknoloji ürünü tanıtan firma şimdi de yeni kulaklığını duyurdu. İşte karşınızda Nokia Clarity Earbuds 2+.

Nokia Clarity Earbus 2+ özellikleri ve fiyatı

Clarity Earbuds 2+ aktif gürültü engelleme teknolojisi ve batarya ömrü ile dikkat çekiyor. Kulaklıklar, AGE özelliği kullanımdayken 7 saat batarya ömrü sunuyor ve kulaklığın kutusu ile bu süre 35 saate kadar çıkıyor.  %60 oranında geri dönüştürülmüş plastikten üretilen ürün, IPX4 sertifikası ile su sıçramalarına karşı da koruma sağlıyor.

Nokia Clarity Earbuds 2+ duyuruldu Tam Boyutta Gör
HMD Global, kulaklıkta Qualcomm’un S3 Sound platformuna ve aptX teknolojisine yer vermiş. Böylece ürün, Qualcomm cVc yankı engelleme ve gürültü önleme gibi özelliklerini de destekliyor. Ürün, Google Fast Pair özelliği ve Bluetooth 5.2 bağlantısı sayesinde birçok modern cihaza kolaylıkla bağlanabiliyor. Ayrıca Nokia, oyuncular için “düşük gecikme modu” eklemeyi de unutmamış. Pembe, mor ve gri renk seçenekleri sunan cihazın fiyatı yaklaşık 92 Euro olarak belirlenmiş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim