Anlık Bildirim

Microsoft Telefonunuz uygulaması, cihazlar arası kopyala yapıştır özelliğini destekleyecek

Microsoft'un Android kullanıcılarına yönelik geliştirdiği Telefonunuz uygulamasına, önümüzdeki günlerde cihazlar arası kopyala yapıştır özelliğinin geleceği ortaya çıktı.

Microsoft Telefonunuz uygulaması, cihazlar arası kopyala yapıştır özelliğini destekleyecek Tam Boyutta Gör

Microsoft, Windows 10 Mobile'ı sonlandırdıktan sonra iOS ve Android için geliştirdiği uygulamalara ağırlık verdi. Bunların en popüleri olan Microsoft Telefonunuz uygulaması çok yakında son derece işlevsel bir özellikle güncellenecek.

İçerik aktarımı kolaylaşacak

Windows 10'un Telefonunuz uygulaması Microsoft'un PC'ler ve Android cihazlar arasındaki boşluğu kapatmaya yönelik bir projesi diyebiliriz. Akıllı telefonunuzla bilgisayarınızı senkronize eden bu uygulama ile cep telefonunuz yanınızda olmasa bile birçok işlemi gerçekleştirebilmeniz mümkün oluyor. Gelen haberlere göre ise yakında Telefonunuz uygulamasına, cihazlar arasında kopyala yapıştır işlevini destekleyen bir özellik eklenecek.

Microsoft Telefonunuz uygulaması, cihazlar arası kopyala yapıştır özelliğini destekleyecek Tam Boyutta Gör

Uygulamanın en son Insider sürümü, 'SharedContentPhotos,' 'ContentTransferCopyPaste' ve 'ContentTransferDragDrop' olmak üzere yeni bir içerik transfer özelliğiyle ilgili referans kodlar barındırıyor. Şirketin kopyala yapıştır özelliğini ne zaman kullanıma sunacağı henüz açıklanmadı ancak, bilgisayar ve telefon arasındaki veri aktarımını son derece kolaylaştıracağını söylemek mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim