Anlık Bildirim

Xiaomi Wear uygulaması App Store'da yayınlandı

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin akıllı saatleri iPhone ile tam uyumlu hale geliyor. Xiaomi Wear uygulaması, Apple'ın uygulama marketi App Store'daki yerini aldı.

Xiaomi Wear uygulaması App Store'da yayınlandı Tam Boyutta Gör

Xiaomi akıllı saat kullanıcıların uzun bir süredir beklediği haber nihayet geldi ve cihazlarını iPhone'larla senkronize bir şekilde kullanmalarını sağlayan Xiaomi Wear uygulaması App Store'a eklendi.

Xiaomi akıllı saatler iOS ile uyumlu hale geliyor

Açıklanan bilgilere göre App Store'da yayınlanan Xiaomi Wear uygulaması, şimdilik sadece Xiaomi Watch Color akıllı saat modellerini destekliyor. Bundan böyle iPhone modelleri bu yeni akıllı saatin sunduğu tüm işlevlerle tamamen uyumlu bir hale gelmiş oldu. Uygulamanın 55,7 MB boyutunda ve en az iOS 10.0'a sahip olan iPhone 5S ve sonraki modellerde kullanılabileceğini de belirtelim.

Xiaomi Wear uygulaması App Store'da yayınlandı Tam Boyutta Gör

Bu gelişmelere ek olarak Xiaomi, Android platformu için Xiaomi Wear uygulamasını 1.1.12 sürümüne güncelledi. Performans iyileştirmeleri ve birkaç hata düzeltmesi sunan bu güncellemeye Xiaomi Watch Color desteğinin de eklendiği ifade ediliyor. Şimdilik Çin bölgesi için yayınlanan Xiaomi Wear iOS uygulamasının, şirketin yeni akıllı saatlerini küresel olarak satışa sunmaya başlamasının ardından diğer bölgelere de ulaşması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim