Anlık Bildirim

Trendyol'da Kasım'da en çok satan ürünler açıklandı

Trendyol, Kasımı ayı boyunca 63 milyon ürün sattı. Trendyol, Trendyol yemek ve Trendyol Hızlı Market'te en çok satılan ürünler açıklandı.                         

Kasım'da Trendyol'da en çok neler satıldı? Tam Boyutta Gör

Kasım ayı indirimlerinin öne çıkan aktörlerinden Trendyol, kampanya dönemi boyunca gerçekleşen satışlarla ilgili istatistikleri yayınladı. Kasım ayı boyunca 112 bin satıcı tarafından 63 milyon ürün satıldı.

Firmanın açıklamasına göre Trendyol’daki satıcıların satışları geçen sene Kasım’a göre 2 kat arttı. Kampanyalı ürünlerin satış sayıları, normal günlere göre 6 kat artış gösterdi.

Kasım ayı boyunca toplam 1,5 milyar tık aldı. Günlük aktif müşteri sayısı ise 30 milyona ulaştı. Platformda anlık 2,1 milyon müşteri sayısına ulaşılarak yeni bir rekor kırıldı.

En çok satılan ürünler

Ürünlerin model adı verilmeden en çok satanlar açıklandı. Kasım ayında en çok sweatshirt, bot, bebek bezi, Bbluetooth kulaklık ve ayak maskesi satıldı.

Kasım'da Trendyol'da en çok neler satıldı? Tam Boyutta Gör

Trendyol çatısı altında hizmet veren Trendyol Yemek ve Trendyol Hızlı Market hizmetlerinde de indirimler yapılmıştı. Kasım ayında Trendyol Yemek’te en çok sipariş verilen ürünler lahmacun, burger, Adana dürüm, köfte ve tantuni dürüm olurken, Trendyol Hızlı Market'te en fazla sipariş edilen ürünler ise yerli muz, patates, havuç, yarım yağlı süt ve maydanoz olarak sıralandı.

En çok alışveriş yapan şehirler

Kasım ayında en çok sipariş veren şehirler şöyle sıralandı: İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Kocaeli, Adana, Mersin, Konya, Muğla.

En çok satış yapan şehirler ise sırasıyla şöyle: İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Aydın.

Kasım'da Trendyol'da en çok neler satıldı? Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim