Anlık Bildirim

Yeni Maymunlar Cehennemi’nden harika fragman: Kingdom of the Planet of the Apes

Maymunlar Cehennemi serisi sürüyor. Kısa süre önce yayınlanan Kingdom of the Planet of the Apes fragmanı insanlığın kaçışını, maymunların yükselişini gösteriyor.
Karşınızda Maymunlar Cehennemi: Kingdom of the Planet of the Apes Tam Boyutta Gör
20th Century Studios'un 2017 yapımı War for the Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi: Savaş) birkaç yıl sonrasını konu alan Kingdom of the Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi: Krallık) için ilk fragman yayınlandı. Fragman, artık maymunların tam anlamıyla baskın bir tür olduğunu gözler önüne seriyor ve görsel efektler bu filmde de muazzam görünüyor.

Kingdom of the Planet of the Apes’ten ilk fragman

Önceki filmlerde maymunların lideri olarak gördüğümüz Sezar’ın ölüşüyle birlikte Kingdom of the Planet of the Apes, onun hükümdarlığının birkaç yıl sonrasında geçecek. Kingdom of the Planet of the Apes veya Maymunlar Cehennemi: Krallık, izleyicilere artık maymunların baskın tür olduğunu, insanların ise gölgelerde yaşamak zorundaolduğunu gösterecek.

Karşınızda Maymunlar Cehennemi: Kingdom of the Planet of the Apes Tam Boyutta Gör
Fragmanda yeni bir tiran maymun, kendi imparatorluğunu kurmaya başladığında, genç bir maymun hem maymunlar hem de insanlar için geleceği belirleyecek seçimler yapacağı bir yolculuğa çıkıyor gibi görünüyor. Bu genç maymun ise Caesar’ın oğlu Cornelius’tan başkası değil.

Yeni film Wes Ball (The Maze Runner üçlemesi) tarafından yönetiliyor ve oyuncu kadrosunda Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand, Peter Macon ve William H. Macy yer alıyor.

Kingdom of the Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi: Krallık) vizyon tarihi ne zaman?

Kingdom of the Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi: Krallık), 24 Mayıs 2024'te vizyona girecek.

Pierre Boulle'un romanından uyarlanan seri dünya çapında 1.7 milyar dolardan fazla gişe hasılatı elde etti. Orijinal seri 1968 ve 2001 yılları arasında gösterime giren altı filmden oluşuyordu. Aradan geçen on yılın ardından seri yeniden başlatıldı ve "Rise of the Planet of the Apes" 2011 yılında gösterime girdi. Bunu 2014'te "Dawn of the Planet of the Apes" ve 2017'de "War for the Planet of the Apes" takip etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim