Anlık Bildirim

Edge of Tomorrow 2'yi göremeyebiliriz

Doug Liman'ın yönettiği ilk filmin ardından Edge of Tomorrow'un ikinci filmi için bir süredir çalışılıyor. Ancak Emily Blunt, ikinci filmin yapılıp yapılmayacağını bilmiyor.

Edge of Tomorrow 2'yi göremeyebiliriz Tam Boyutta Gör

İlk filmi 2014 yılında yayınlanan ve yayınlandığı anda tüm dünyada popüler olan bilim kurgu aksiyon filmi Edge of Tomorrow'un devam filmi için bir süredir çalışılıyor. Ancak filmin başrollerinden Emily Blunt, ikinci filmin gelemeyeceğini düşünüyor.

Edge of Tomorrow 2 Gelmeyebilir

Filmin başrol oyuncularından Emily Blunt, geçtiğimiz saatlerde Entertainment Weekly ile bir röportaja katıldı. Katıldığı röportajda Emily Blunt, Edge of Tomorrow 2'nin müthiş bir senaryoya sahip olduğunu ancak artık filmi görememe ihtimalimizin olduğunu söyledi. 

Bu belirsizliğin en büyük sebebi salgın seebiyle tüm oyuncuların uzun bir süre yoğun olması. Hem Tom Cruise'un hem de yönetmen Doug Liman'ın takvimi oldukça dolu. Mission Impossible 7'nin çekimleri şu anda devam ediyor ve ardından 8'in çekimlerine başlanacak. Ayrıca Doug Liman ve Tom Cruise'un uzayda çekilecek olan bir film projesi de sırada bekliyor. Kısaca eğer film gerçekten çekilecekse 2023 yılından önce göremeyeceğiz gibi duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21924 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
edge of tomorrow, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim