Anlık Bildirim

Instagram, ana sayfadaki gönderileri ikiye ayıran sekmeli tasarımı test ediyor

Instagram, ana sayfadaki gönderileri "Önerilen" ve "Eski" olmak üzere iki bölüme ayıran yeni sekmeli görünüm üzerinde çalışıyor. İşte testlerine başlanan sekmeli tasarıma ait görüntüler:

Instagram, ana sayfadaki gönderileri ikiye ayıran sekmeli tasarımı test ediyor Tam Boyutta Gör

Güncelleme: Yeni görünüm kullanıma sunuldu. Ayrıntılar için buraya tıklayınız.

Popüler sosyal medya platformu Instagram, ana sayfadaki gönderileri "önerilen" ve "eski" olmak üzere iki bölüme ayıran yeni sekmeli görünüm üzerinde çalışıyor.

Şimdilik sınırlı sayıda kullanıcı ile A/B testi gerçekleştirilen yeni tasarım, daha önce görüntülenen gönderilerin tekrar tekrar akışta listelenmesinin önüne geçerken, aynı zamanda reklam ve sponsorlu içeriklerin de etkileşim oranlarını artıracak

Instagram sekme özelliğini test ediyor

Kullanıcılar ana sayfadaki tüm gönderileri görüntüleyip "Hepsini Gördün" bildirimini aldıklarında, akışın üstünde "Önerilen" ve "Eski" adında iki sekme belirecek ve kullanıcılar sayfayı aşağı kaydırdıklarında varsayılan olarak "Önerilen" sayfasında gezinmeye devam edecek.

Eski sekmesi altında daha önce görüntülenen gönderiler yer alacakken, önerilen sekmesinde ise tıpkı keşfet sayfasında olduğu gibi kullanıcıların daha önceki etkileşimlerine göre beğenebilecekleri gönderilerle birlikte, reklam ve sponsorlu içerikler listelenecek.

Yani bir taraftan kullanıcı deneyimi iyileştirilecekken, diğer taraftan da reklam ve sponsorlu içeriklerin etkileşim oranı artacağı için reklam gelirlerinde artış meydana gelecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim