Anlık Bildirim

Indiana Jones 5'te yönetmen krizi: Steven Spielberg projeyi bıraktı

Steven Spielberg yeni filmde yönetmen koltuğunda oturmayacak. Spielberg'in yerine, Ford v. Ferrari ve Logan'ın yönetmeni James Mangold'un geçmesi bekleniyor.

Indiana Jones 5'te yönetmen krizi: Steven Spielberg projeyi bıraktı

Indiana Jones serisinin heyecanla beklenen yeni filminde beklenmedik bir yönetmen krizi ortaya çıktı. Serinin ünlü yönetmeni Steven Spielberg, bugün  projeyi bıraktığını ve yönetmen koltuğunda yer almayacağını duyurdu. Spielberg'in yerine geçecek isim şu an için kesinleşmiş değil ancak söylentiler James Mangold'u işaret ediyor.

Variety'de yer alan bilgilere göre projeden çekilme kararı Steven Spielberg'ten gelmiş. 73 yaşındaki ünlü yönetmen bildiğiniz gibi serinin önceki dört filminde yönetmen koltuğunda oturmuştu. Şimdi meşaleyi başka bir isme bırakacak. Spielberg'ün Indiana Jones 5'e dışarıdan bir yapımcı olarak katkıda bulunmaya devam edeceği söyleniyor.

Logan ve Ford v Ferrari'nin yönetmeni James Mangold koltuğa geçiyor

Spielberg'ün yerini doldurmak elbette kolay değil ancak Disney'in şu anda görüşme halinde bulunduğu isim hayranları en azından biraz olsun memnun edecek gibi görünüyor. Ford v. Ferrari ve Logan filmlerinin başarılı yönetmeni James Mangold'un anlaşmaya çok yakın olduğu belirtilmiş. Son yılların yükselen isimlerinden olan 39 yaşındaki Mangold, bakalım Indiana Jones hayranlarını tatmin edebilecek mi.

Indiana Jones 5'te yönetmen krizi: Steven Spielberg projeyi bıraktı Tam Boyutta Gör

Disney ve Lucasfilm, Indiana Jones 5'in resmi duyurusunu 2016 yılında yapmış ve vizyon tarihi de 2019 olarak açıklanmıştı. Ancak yaşanan bazı senaryo problemleri nedeniyle film birkaç kez ertelenmek zorunda kaldı. Şu anda yeni gösterim tarihi 9 Temmuz 2021 olarak ayarlanmış durumda.

Indiana Jones 5'in başrolünde serinin ünlü aktörü Harrison Ford yer alacak. Filmin senaryosu ise Jonathan Kasdan (Raiders of the Lost Ark'ın senaristi Lawrence Kasdan'ın oğlu) tarafından hazırlanıyor. Jonathan Kasdan, senaryo krizlerinin ardından 2018'de projenin başına getirilmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim