Anlık Bildirim

Huawei ve Porsche ortaklığı sona erdi

Bir zamanların en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Huawei, kan kaybetmeye devam ediyor. ABD ambargosundan sonra popülerliği azalan firma büyük bir ortaklığını kaybetti.
Huawei Mate 30 - Porsche Tam Boyutta Gör
2020 yılına kadar bütün dünyada popülerlik kazanan Huawei, Apple ve Samsung’a karşı güçlü bir rakip olmayı başarmıştı. Ancak ABD ve Avrupa ülkelerinin uyguladığı ambargolar, şirketi batı dünyasında başarısızlığa itmişti. Tüm bunlara rağmen özellikle Çin pazarında oldukça güçlü olmaya devam eden Huawei, yatırımlarına ve ortaklıklarına devam etti.

Huawei ve Porsche ortaklığı sona erdi

2016 yılında Huawei ve Porsche Design iş birliği yaparak özel tasarımlı akıllı telefonlar ve akıllı saatler üretmeye başlamıştı. Dikkat çeken bu ortaklık, geçtiğimiz aylarda HONOR firmasının Porsche tasarımlı Magic V2 RSR’i tanıtması ile tartışa konusu olmuştu. Huawei ve Porsche, bu zamana kadar ortaklıklarının sonlanması hakkında konuşmaktan kaçınmıştı ancak Porsche Design, Android Authority’e durum hakkında bir açıklama yaptı.

HONOR Magic V2 RSR - Porsche Design Tam Boyutta Gör
Porsche Design, “Huawei ile Porsche Design'ın akıllı telefon sektöründe Mate serisiyle, akıllı saat sektöründe ise GT Serisiyle 2016 yılında başlayan başarılı ortaklığının 30 Haziran 2023 tarihinde sona erdiğini doğrulayabiliriz” dedi ve Huawei ile olan iş birliğinin bittiğini doğruladı. Ancak görünüşe göre Porsche Design, akıllı telefon tasarımları ile uğraşmaya devam edecek. Firmanın HONOR markası ile yaptığı ortaklık muhtemelen birkaç süre daha devam edecektir. Bakalım Huawei, üst seviye müşterileri için yeni bir tasarım partneri bulabilecek mi?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim