Anlık Bildirim

Huawei patronundan şaşırtan çıkış: Apple fanıyım!

Huawei kurucusu ve patronu Ren Zhengfei, yaşanan ambargolar ve sıkıntılara rağmen halen rakibi Apple’a olan hayranlığını devam ettiriyor ve bunu her seferde dile getiriyor.
Apple Tam Boyutta Gör
Teknoloji dünyasında genelde devlerin birbiri ile sıkı rekabetini ve zaman zaman iğneleyici açıklamalarını okuyoruz. Rakibini takdir eden firmalara ise çok nadir rastlıyoruz. Buna son örnek Huawei oldu.

Huawei’den rakibine övgü

ABD tarafından uygulanan ambargolar nedeniyle zor günler geçiren ve akıllı telefon pazarındaki payını kaybeden Huawei, bu kısıtlamalardan belki de en fazla istifade eden rakibi Apple’ı yüceltmeyi ihmal etmedi.

Huawei kurucusu Ren Zhengfei, katıldığı bir etkinlikte Apple her zaman takdir ettiğini ve sık sık Apple’ın ürünlerinde neyi iyi yaptığını araştırdıklarını belirtti. Zhengfei önlerinde güzel bir öğretmen olduğu için kendisini şanslı hissettiğini ve firmasının neyi eksik yaptığı konusunda karşılaştırma yapabilme fırsatlarının olduğunu vurguladı.

Zhengfei daha da ileri giderek kendisinin bir Apple fanı olduğu iddiasının çok da abartılı olmadığını dile getirdi. Rekabet içerisinde yapılan bu açıklamalar oldukça ilginç denebilir. Huawei ambargolara rağmen yonga çalışmalarını ilerletiyor ve hiçbir şekilde üretimden vazgeçmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5039 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, Apple ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim