Anlık Bildirim

Honor 100 serisi yakında geliyor: 100 Watt şarj hızı sunacak

Honor 100 serisi yakında tanıtılıyor. Ülkemizde de satılan orta seviye fiyat performans telefonu Honor 90'ın takipçisi olacak modeller bize hangi özellikleri sunacak?
Honor 100 serisi yakında geliyor Tam Boyutta Gör
Honor, ülkemizde de satılan ve fiyat performans oranıyla popüler telefonlar arasında yer alan Honor 90 modelinin takipçisi olan Honor 100 serisi üzerinde çalışıyor. Yeni telefon ile ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı.

Honor 100'ün beklenen özellikleri

Çin'deki sertifkasyon sitesinde iki modelin isim ve bazı bilgileri göründü. Bu bilgilere göre cihazlar 100 Watt hızlı şarj ve 5G desteği sunuyor. Honor 90'da 66 Watt şarj hızı sunuluyordu.

Honor 100 serisi yakında geliyor Tam Boyutta Gör
Bu bilgilerin dışında cihazın Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisiyle geleceği ve yüksek frekanslı karartma sayesinde gözü yormayan 1.5K çözünürlükte 120 Hz ekrana sahip olacağı konuşuluyor. Kamera tarafında ise önde çift selfie kamerası ve arkada yuvarlak kamera adası olacağı söyleniyor.

Honor 100 serisinin üç varyantının olması bekleniyor: Honor 100, Honor 100 Pro ve Honor 100 GT. Telefonların bu ayın sonunda tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim