Anlık Bildirim

Honor 100 Pro yakında Snapdragon 8 Gen 2 ve 1.5K ekranla geliyor

Honor'un bir sonraki amiral gemisini piyasaya sürmeye hazırlandığı bildiriliyor. Güvenilir bir Çinli kaynak, Honor 100 Pro adı altında gelecek cihazla ilgili bazı detaylar ve çıkış tarihini paylaştı.
Honor 100 Pro yakında Snapdragon 8 Gen 2 ve 1.5K ekranla geliyor Tam Boyutta Gör
Honor 90 Pro geçtiğimiz Mayıs ayında piyasaya sürülmüştü. Görünüşe bakılırsa şirket şimdi de Honor 100 Pro modelini sunmaya hazırlanıyor. Çin kaynaklı yeni bir sızıntı akıllı telefonun temel özelliklerini ve çıkış tarihini ortaya döktü.

Mobil cihaz sektörünün güvenilir kaynaklarından Digital Chat Station'a göre cihaz 1.5K çözünürlüğe sahip bir AMOLED ekran taşıyacak. Panelin yenileme hızı büyük olasılıkla tıpkı selefi gibi en az 120 Hz olacak. Gelelim donanım platformuna.

Honor 100 Pro yakında Snapdragon 8 Gen 2 ve 1.5K ekranla geliyor Tam Boyutta Gör

İşlemci ve diğer detaylar

Sızıntıda Honor 100 Pro'nun Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacağı belirtiliyor. Akıllı telefon çift ön kamera ile karşımıza çıkacak. Bellek ve pil açısından Honor 90 Pro ile benzer özelliklere sahip olması muhtemel.

Buna paralel olarak 5.000 mAh pil, 16 GB'a kadar RAM ve 512 GB'a kadar dahili depolama alanı bekleyebiliriz. Honor 100 Pro'nun önümüzdeki ayın başlarında şirket içi testlere gireceği söyleniyor. Akıllı telefonun Kasım ayında piyasaya sürüleceği de gelen haberler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim